Modificari de preturi pentru licentele cPanel si Litespeed pentru serverele VPS si dedicate

Avand in vedere cresterea exponentiala a valorii dolarului din ultimele luni, suntem nevoiti sa crestem costurile pentru licentele cPanel si Litespeed pentru serverele VPS si serverele dedicate. Noile costuri ce intra in vigoare incepand cu urmatoarea factura a fiecarui serviciu, sunt urmatoarele: Licente cPanel Admin cloud -5 conturi: ̶1̶7̶ ... Continuare »

24th Aug 2022
Anunt - modificare cost Ip dedicat

Incepand cu data de 20 iulie 2022, costul Ip-ului dedicat ca optiune suplimentara s-a modificat de la 1.5 euro+tva/luna la 2 euro+tva/luna. 

29th Iul 2022
Modificare pret domenii .COM

Incepand cu data de 1 septembrie 2021, costul pentru inregistrarea, transferul si reinnoirea domeniului .COM se modifica de la 8.9 euro+tva la 9.9 euro+tva anual.

Aceasta modificare vine ca urmare a modificarii costului domeniilor .COM ale registrarului international. 

Va multumim.

31st Aug 2021
Invitatie Useri pentru acces cont client

Noua versiune de administrare cont client datahost.ro ofera un nou instrument de gestiune a unor terti useri pentru accesul la contul client creat. Instrumentul este util acelor utilizatori care doresc sa ofere acces la contul client unor terti, precum: asociatul companiei, contabila, reprezentantul departamentului IT etc. Pentru a trimite o ... Continuare »

24th Mar 2021
1 2 3