Ce este un server VPS si de ce site-urile mari il aleg ca solutie de hosting

Daca site-ul a inceput sa aiba o incarcare mai lenta, desi la nivelul platformei s-au implementat toate optimizarile necesare, cel mai probabil resursele pachetului de hosting au devenit insuficiente. Desi gazduirea shared este optiunea ideala pentru start-up-uri datorita facilitatilor raportate la pretul extrem de accesibil, in timp aceasta ... Continuare »

18th Ian 2021
Gsuite Email business sau Gmail gratuit – care sunt diferente

Gmail are deja istorie in mediul online, fiind initiat in 2004 pentru testarea beta, iar din 2009 este lansat oficial de Google. Astfel, pana in 2016, Gmail a atins recordul de 1 miliard de utilizatori la nivel global. Acestia se bucura de toate instrumentele puse la dispozitie de Google prin intermediul unui cont cum ar fi Google Docs+, Google ... Continuare »

12th Ian 2021
Cum trebuie sa arate un magazin online mic cu vise marete

Mai mult de 50% din cumparatori isi fac achizitiile din mediul online, iar anul 2020 si pandemia nu a facut decat sa creasca exponential vanzarile online. Majoritatea afacerilor au fost nevoite sa se adapteze noilor conditii de vanzare pentru a supravietui sau, dimpotriva, alte afaceri care au fost deja pregatite in online au profitat de acest ... Continuare »

7th Ian 2021
Cum sa fii pe primul loc in Google in 2021?

Pentru a fi in topul cautarilor in Google dupa anumite cuvinte cheie, este nevoie de o strategie SEO puternica. Strategia SEO inseamna ca „vreau sa fiu pe primul loc dupa cautarea acestui cuvant cheie” sau „vreau sa fiu in primele pozitii atunci cand oamenii cauta acest produs sau serviciu„. Insa aceasta strategie functioneaza doar pentru ... Continuare »

6th Ian 2021