Invitatie Useri pentru acces cont client

Noua versiune de administrare cont client datahost.ro ofera un nou instrument de gestiune a unor terti useri pentru accesul la contul client creat. Instrumentul este util acelor utilizatori care doresc sa ofere acces la contul client unor terti, precum: asociatul companiei, contabila, reprezentantul departamentului IT etc. Pentru a trimite o ... Continuare »

24th Mar 2021
Modificari de pret la licentele cPanel

Incepand cu data de 15 februarie 2021 suntem nevoiti sa facem mici modificari ale costurilor licentelor cPanel. Aceasta modificare se datoreaza faptului ca furnizorul cPanel a modificat lista de preturi. Astfel, noile preturi vor fi:   Licenta cPanel 5 conturi – 17 euro/luna (15 euro/luna) Licenta cPanel 30 conturi – 27 euro/luna ( 25 ... Continuare »

4th Feb 2021
Ce este un server VPS si de ce site-urile mari il aleg ca solutie de hosting

Daca site-ul a inceput sa aiba o incarcare mai lenta, desi la nivelul platformei s-au implementat toate optimizarile necesare, cel mai probabil resursele pachetului de hosting au devenit insuficiente. Desi gazduirea shared este optiunea ideala pentru start-up-uri datorita facilitatilor raportate la pretul extrem de accesibil, in timp aceasta ... Continuare »

18th Ian 2021
Gsuite Email business sau Gmail gratuit – care sunt diferente

Gmail are deja istorie in mediul online, fiind initiat in 2004 pentru testarea beta, iar din 2009 este lansat oficial de Google. Astfel, pana in 2016, Gmail a atins recordul de 1 miliard de utilizatori la nivel global. Acestia se bucura de toate instrumentele puse la dispozitie de Google prin intermediul unui cont cum ar fi Google Docs+, Google ... Continuare »

12th Ian 2021
1 2