Modificare pret domenii .COM

Incepand cu data de 1 septembrie 2021, costul pentru inregistrarea, transferul si reinnoirea domeniului .COM se modifica de la 8.9 euro+tva la 9.9 euro+tva anual.

Aceasta modificare vine ca urmare a modificarii costului domeniilor .COM ale registrarului international. 

Va multumim.

31st Aug 2021
Invitatie Useri pentru acces cont client

Noua versiune de administrare cont client datahost.ro ofera un nou instrument de gestiune a unor terti useri pentru accesul la contul client creat. Instrumentul este util acelor utilizatori care doresc sa ofere acces la contul client unor terti, precum: asociatul companiei, contabila, reprezentantul departamentului IT etc. Pentru a trimite o ... Continuare »

24th Mar 2021
Modificari de pret la licentele cPanel

Incepand cu data de 15 februarie 2021 suntem nevoiti sa facem mici modificari ale costurilor licentelor cPanel. Aceasta modificare se datoreaza faptului ca furnizorul cPanel a modificat lista de preturi. Astfel, noile preturi vor fi:   Licenta cPanel 5 conturi – 17 euro/luna (15 euro/luna) Licenta cPanel 30 conturi – 27 euro/luna ( 25 ... Continuare »

4th Feb 2021
Ce este un server VPS si de ce site-urile mari il aleg ca solutie de hosting

Daca site-ul a inceput sa aiba o incarcare mai lenta, desi la nivelul platformei s-au implementat toate optimizarile necesare, cel mai probabil resursele pachetului de hosting au devenit insuficiente. Desi gazduirea shared este optiunea ideala pentru start-up-uri datorita facilitatilor raportate la pretul extrem de accesibil, in timp aceasta ... Continuare »

18th Ian 2021
1 2